Sportprijzen

Prijzen of herinneringen

Er is nogal wat keus, voor elke sport of activiteit een passende (sport)prijs of herinnering. deze kunnen wij voorzien van een eigen sportafbeelding of clublogo, maar ook met een gepersonaliseerde tekst of gravure. Mooie prijzenbekers of medailles. Praktisch alles is mogelijk en we gaan geen uitdaging uit de weg. Ook voor erelinten (vaantjes), puntvanan, mini tenues enz. Kunt u bij ons terecht

Onze mogelijkheden

Voor eindtournooien of grote prijzen hebben hebben wij de grote bokalen  en schalen in het assortiment.

Voor prijzen in beker formaat is het assortiment erg uitgebreid. Dit variëert van losse bekers, tot bekers voor de nummers 1, 2 en 3.

Voor enkele sproten kunnen wij ook sport specifieke prijzen leveren. Deze prijzen zijn direct gelinkt aan een sport door het uiterlijk van de prijs.

Voor de kleinere eerbetonen zijn wij in staat medailles te leveren in vele verschillende maten, materialen en kleuren. Ook het bijbehorende lint in verschillende kleuren kunnen wij u in voorzien.

Voor (sport)activiteit hebben wij vaantjes of mini tenues die jou blijven  herinneren aan het deze tijd.

Voor meer informatie over de producten of de prijzen, neem gerust contact met ons op, of kom langs voor een bezoek.

Graveren doen we zelf

Wij beschikken over een eigen graveer machine. Door deze nieuwe aanwinst hebben we al het graveerwerk in eigen beheer, waardoor we snel en volgens wens kunnen leveren. Te denken valt aan graveren van medailles, bekers, standaards maar ook o.a. sleutelhangers. Leuk voor kampioenschappen, toernooien, verjaardagen, feestjes en activiteiten. Alles vanaf één stuks mogelijk!

20210323_165238
Graveermachine