Over ons

Historie

Maart 2000, al bijna 20 jaar geleden openden de gebroeders Bram en Joop Veldhuis de sportwinkel in Winsum. Sindsdien is na een aantal verbouwingen de oppervlakte meer dan verdubbeld, de collectie verder uitgebreid en het verzorgingsgebied alleen maar groter geworden.
Speerpunt van Sporthuis Winsum is om dé sportspeciaalzaak te blijven (van Noord-Noord Groningen), dit met een klantvriendelijke benadering met een persoonlijke advies.

Collectie

Op het gebied van bijna alle actieve sporten is er voor zowel heren, dames maar ook jeugd volop sportkleding en -schoenen te vinden. Dit geldt voor zowel de in- als outdoor sporten. Waardoor voetbal, running, tennis, volleybal, hockey, fitness/spinning en wandelsport.

ook voor modieus schoeisel en kleding is er volop keuze bij Sporthuis Winsum. Trendy, sportief en lekker draagbaar, maar ook stoer en toch vrouwelijk, of gewoon lekker hip. Voor alle doelgroepen is er een ruime collectie. 

Merken

De winkel beschikt over een breed assortiment bekende A-sportmerken zoals onder meer Adidas, Nike, Lowa, Meindl, Speedo, Puma, Asics, Mizuno, Hummel etc. Maar ook modieuze merken zoals O’Neill, Jack&Jones, Protest, Only Play etc

Even voorstellen

Een team van al jarenlang dezelfde medewerkers (Mark, Mirella, Bram, Catharina, Cor, Joop, Ruben en Tom. Zorgen er samen voor om deskundig advies en ondersteuning te geven voor een juiste aankoop.