Over ons

Historie

Maart 2000, al bijna 20 jaar geleden openden de gebroeders Bram en Joop Veldhuis de sportwinkel in Winsum. Sindsdien is na een aantal verbouwingen de oppervlakte meer dan verdubbeld, de collectie verder uitgebreid en het verzorgingsgebied alleen maar groter geworden.
Speerpunt van Sporthuis Winsum is om dé sportspeciaalzaak te blijven (van Noord-Noord Groningen), dit met een klantvriendelijke benadering met een persoonlijke advies.

Collectie

Op het gebied van bijna alle actieve sporten is er voor zowel heren, dames maar ook voor de jeugd volop sportkleding en sportschoenen te vinden. Dit geldt voor zowel de indoor- als ook voor outdoor sporten. Waaronder voetbal, running, tennis, volleybal, hockey en fitness/spinning en wandelsport.

Ook voor modische schoeisel en kleding is er volop keuze bij Sporthuis Winsum. Trendy, sportief en lekker draagbaar, maar ook stoer en toch vrouwelijk of gewoon lekker hip. Voor alle doelgroepen is er een ruime collectie.

Merken

De winkel beschikt over een breed assortiment bekende A-sportmerken zoals onder meer Adidas, Nike, Lowa, Meindl, Speedo, Puma, Asics, Mizuno, Hummel etc. maar ook modische merken zoals O’Neill, Jack&Jones, Protest, Only Play etc.

Even voorstellen

Een team van al jarenlang dezelfde medewerkers (Mark, Mirella, Bram, Janny, Catharina, Cor, Henk en Joop) en sinds kort ook Ruben en Tom zorgen er samen voor om deskundig advies en ondersteuning te geven voor een juiste aankoop.

Bram

Eigenaar, inkoper,textieldrukker

Joop

Mentale ondersteuning

Mark

Back office, teamwear, bedrijfskleding, design.

Mirella

Verkoopleidster, inkoop.

Henk

Buitendienst medewerker teamwear

Catharina

Parttime Verkoopmedewerkster

Cor

Back office medewerker
chauffeur

Ruben

Textieldrukker

Janny

Parttime
verkoopmedewerker

Tom

Parttime verkoopmedewerker