Sidas Footscan

Nieuw bij Sporthuis Winsum is de Sidas Footscan!

Geen voet is gelijk en geen schoen is gelijk. De kunst is om dit bij elkaar te laten passen. Deze Footscan is daarbij een uitstekend hulpmiddel. Door hier op te gaan staan kunnen we een uitstekende inschatting maken van welke schoen specifiek voor u geschikt is. Dit geldt voor alle type sportschoenen.

Naar aanleiding van deze Footscan kan er vervolgens een passende inleg zool gekozen worden. In veel gevallen laat de inlegzool van een sportschoen nog wel eens te wensen over. De zool die op basis van de scan geadviseerd wordt houdt rekening met vorm en druk van de voet.

Een eigen graveermachine!

Sinds kort beschikken wij over een eigen Gravotech M20 graveermachine. Hiermee kunnen we zelf o.a. zelf de tekstplaatjes graveren voor bijvoorbeeld prijzenbekers.
Een langgekoesterde wens waarmee we nog beter maatwerk kunnen leveren zonder afhankelijk te zijn van derden. Wilt u meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nieuwe machines in de textiel drukstudio.

Met gepaste trots hebben we 2 nieuwe machines mogen toevoegen aan onze textieldruk studio. Beide van het merk Sefa.

De Duplex Lite heeft een dubbele drukplaat en is voorzien van de nieuwst druktechnieken. Mede hierdoor kunnen we onze kwaliteit voor de komende tijd waarborgen.

De Clam sport drukpers is een andere uitbreiding van onze mogelijkheden. Naast bedrukte caps en bedrukte schoenen kunnen we nu namelijk ook (sport) ballen bedrukken. Zo kan een bal voorzien worden van een club- of bedrijfslogo voor u als bedrijf, vereniging of als particulier.

Mocht u meer informatie willen over de textieldruk neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Call Now ButtonBel