Clubwebshops

Klik op uw clublogo voor uw clublijn

Clubkleding voor verenigingen

Al bijna 20 jaar werken wij samen met tal van verenigingen, scholen en instanties. Met veel bekende sportmerken in teamkleding stellen wij naar eigen wens een ‘eigen’ clublijn in de clubkleuren samen. Sporthuis Winsum bedrukt alle items uit de clublijn zelf. Ook de personalisatie hiervan wordt in onze eigen ‘druk/design afdeling’ van de winkel zelf verzorgt.

Binnenkort hopen wij onze webshop te kunnen presenteren, op deze website alvast een impressie van onze winkel en assortiment. Afhankelijk van het merk worden er in onze winkel of via een ”clubshop” artikelen uit deze clublijn aangeboden. De vereniging profiteert van een uniforme clubuitstraling en de leden van een vaste korting per product. Binnenkort hopen wij onze webshop te kunnen presenteren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan horen/lezen wij dat graag!

Sponsor zoekt vereniging

sponsor zoekt vereniging is het sponsorconcept van Deventrade voor sportclubs, gekoppeld aan onze merken hummel, Stanno en Reece Australia. Ook met het sponsorconcept werkt Deventrade altijd in de vertrouwde driehoek: dealer / club / Deventrade. Samen met u willen we zoveel mogelijk clubs aan de verschillende merken verbinden! Ook sportopleidingen en scholen zijn van harte welkom in onze Clublounge. 

Op deze pagina vind u alle tools waarmee u clubs kunt informeren en overtuigen. Per merk zijn dat een aansprekende animatie, een Clublounge trailer en een PDF met de sponsorbijdrage.

Voorbeelden van clubkleding

Voorbeeld vv Winsum clubkleding

Voorbeeld SV Bedum clubkleding

Dé Sportspeciaalzaak van Noord Groningen